Casal de cuina de l’Aula Gastronòmica de Roses

You are currently viewing Casal de cuina de l’Aula Gastronòmica de Roses

L’Aula Gastronòmica de Roses posarà els seus fogons al servei dels nens i nenes d’entre 9 i 12 anys, amb el primer Casal de Cuina que realitzarà coincidint amb les festes de Setmana Santa, del 3 al 6 d’abril. El casal està organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses en el marc de les activitats de difusió i promoció del producte local.


El Casal de Cuina està orientat a infants nascuts entre el 2011 i 2014 que vulguin aprendre a cuinar plats elaborats amb productes de proximitat on l’element més present serà el peix fresc. En el procés de cuina, els nens i les nenes aniran acompanyats per un cuiner expert que s’encarregarà de les explicacions teòriques i la supervisió de les elaboracions diàries dels i les participants.

 

A més, es duran a terme diferent activitats, com visitar cada dia les peixateries del port i demanar els ingredients que es cuinaran aquell mateix dia, es faran explicacions dels productes emprats i quina és la correcta manipulació dels aliments, que aniran acompanyades de diverses activitats lúdic-educatives.

 

Les inscripcions s’obriran el dia 20 de març a les 9 del matí i es podran realitzar fins a les 14 h del dia 24 de març, a través de la plataforma d’inscripcions de l’Ajuntament de Roses: inscripcions.roses.cat