A càrrec del xef Gregory Abella del restaurant Falconera de Roses - Ingredients: - Arròs rodó pelat de Pals - Caldo de peix de roca - Sèpia - Calamar - Garrí trossejat - Tomàquet madur sofregit - All i julivert - Oli d'oliva verge - Ceps - Sal

A càrrec del xef Gregory Abella del restaurant Falconera de Roses - Ingredients: - Arròs rodó pelat de Pals - Caldo de peix de roca - Sèpia - Calamar - Garrí trossejat - Tomàquet madur sofregit - All i julivert - Oli d'oliva verge - Ceps - Sal

A càrrec del xef Gregory Abella del restaurant Falconera de Roses - Ingredients: - Arròs rodó pelat de Pals - Caldo de peix de roca - Sèpia - Calamar - Garrí trossejat - Tomàquet madur sofregit - All i julivert - Oli d'oliva verge - Ceps - Sal

A càrrec del xef Gregory Abella del restaurant Falconera de Roses - Ingredients: - Arròs rodó pelat de Pals - Caldo de peix de roca - Sèpia - Calamar - Garrí trossejat - Tomàquet madur sofregit - All i julivert - Oli d'oliva verge - Ceps - Sal

A càrrec del xef Marc Descloux, del restaurant Draulic de Roses - Ingredients: - Ingredients: - castanyes- mantega - alls - cebes de Figueres - pastanaga - porro - farigola - carns de caça - vi negre - puré de tomàquet - aigua - moniato - patata - pebre i sal - nata - safrà - mongetes - col vermella - gerds, mores i nabius - alls tendres - bledes - cérvol o cabirol - "crème fraîche"

A càrrec del mestre pastisser Santi Buscató de Can Cairó de Roses - Ingredients: - Massapà (250 grs ametlla, 250 grs sucre blanc i 50 grs de clara d'ou o aigua) - Panellets de pinyons (15 grs de massapà i 10 grs de pinyons)

A càrrec del xef Gregory Abella del restaurant Falconera de Roses - Ingredients: - Arròs rodó pelat de Pals - Caldo de peix de roca - Sèpia - Calamar - Garrí trossejat - Tomàquet madur sofregit - All i julivert - Oli d'oliva verge - Ceps - Sal

A càrrec de la xef Glòria Roura, del restaurant Santa Llúcia de Roses Ingredients: - Calamar de potera - Gamba mitjana - Porro - Ceba de Figueres - Polpa de tomàquet - Patata - Caldo de peix - Farina arrebossar - Oli d'oliva - Sal - Pebre